Workplace Awards 2023 - Innovatiivisimmat hybridityöympäristöt ja skaalattavat opit

14.12.2023, klo 09.00 - 11.00
17.11.2023, klo 00.00 - 12.12.2023, klo 23.30
Mikko Östring, 0503018933, mikko.ostring@rakli.fi
Workplace Awards -kilpailu keräsi 30 casea hybridityöympäristöistä neljässä eri kategoriassa ja nyt on aika julkistaa voittajat! Varaa kalenteriisi loppuvuoden hyödyllisimmät pari tuntia, kun pääset tutustumaan voittajacaseihin, jotka edustavat innovatiivisimpia työympäristöratkaisuja. Aamupäivään mahtuu roppakaupalla konkreettisia ideoita ja skaalattavia oppeja kaikille meille hybridityön ja työympäristöjen kanssa painiville organisaatioille. Luvassa on myös merkittävä julkistus vuoden 2024 tapahtumakalenteriin, joten tätä webinaaria et halua missata. 

 

Ohjelma

Workplace Innovation in 2023 
Tim Reusch, Head Of Consulting & Planning Studio, Vitra

Tim Florian Reusch toimii Vitran kansainvälisen Consulting & Planning Studion johtajana. Hänen työhönsä kuuluu uusien työympäristökonseptien suunnittelu, organisaation, vuorovaikutuksen ja tilassa tapahtuvien prosessien analysointi, tila- ja toimistostrategioiden arviointi, konsultointi ja konseptuaalinen suunnittelu. Tim on osallistunut erilaisiin työympäristön kehityshankkeisiin Suomessa, esimerkkinä voidaan mainita Marimekko, Withsecure ja Supercell. 
 
Flexible Hybrid Workplace 
Matti Vartiainen, Professor of Work and Organizational Psychology, Senior Advisor, Aalto-yliopisto

Matti Vartiainen on Senior advisor, työ- ja organisaatiopsykologian professori (emer.) Tuotantotalouden laitoksella, Aalto-yliopiston perustieteiden korkeakoulussa. Hänen tutkimuksensa keskittyy organisaatioinnovaatioihin, digitaaliseen työhön, uusiin työskentelytapoihin (etätyö, mobiili- ja monipaikkainen työ, hybridi työ, hajautetut tiimit ja organisaatiot), monipaikkaiseen työympäristöön, yhteistyöalustoihin, tietämyksen kehittämiseen, tulevaisuuden osaamiseen ja palkitsemisen hallintajärjestelmiin.  
 
Workplace Awards 2023 -kilpailun voittajien julkistus
Skaalattavat opit
1) organisaatiokulttuurista ja johtamisesta, 
2) uusien työvälineiden ja työympäristöteknologioiden kehittämisestä,
3) fyysisen työympäristön kehittämisestä sekä
4) vastuullisuudesta.

Mikko Östring, johtaja, toimitilat, Rakli
Peggie Rothe, Chief Insights & Research Officer (CIRO), Leesman (tuomariston puheenjohtaja)


Kiinteistönomistajat ja rakennuttajat Rakli ry
Webinaari