IPT2-hankkeen tulosseminaari - "Tilaajat tuottavuusloikan ajureina"

19.11.2019, 12.00 - 17.00
Mikko Somersalmi, 040 720 7645, mikko.somersalmi@rakli.fi
Tule kuuntelemaan johtavien julkisien tilaajien toimesta, miten LEANin opit on viety rakennushankkeissa käytäntöön ja oppimaan lisää integroiduista projektitoimituksista. IPT2-tulosseminaari kiteyttää, miten integroitu hankeprosessi tukee tuottavuuden ja laadun parantamista sekä rakennushankkeiden jatkuvan parantamisen kulttuuria. 

Taustaa

IPT2-hanke on Suomen johtavien julkisten tilaajaorganisaatioiden yhteinen integroivien projektitoteutusmallien (IPT) tutkimus- ja kehityshanke kiinteistö- ja rakennusalan projektien ja palveluiden tuottavuuden parantamiseksi. Vuosina 2017-2019 toteutettavan hankkeen missiona on nostaa suomalainen projektiosaaminen Euroopan kärkeen.

Hankkeen tilaajina toimivat Finavia, Helsingin kaupunki, Helsingin yliopisto, Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri, Liikennevirasto, Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri, HUS Kiinteistöt Oy, Tampereen kaupunki, Turun kiinteistöliikelaitos, Vaasan sairaanhoitopiiri ja Vantaan tilakeskus ja sen toteuttavat yhteistyössä RAKLI ry ja Vison Oy.

Hankkeen kotisivut
Mikko Somersalmen blogi: IPT-hankkeet näyttävät suunnan – lean-johtaja palaa aina prosessiin

Ohjelma

Tilaisuuden ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Kenelle?

IPT2-hankkeen osallistujaorganisaatiot sekä muut tuottavuuden ja laadun parantamisesta kiinnostuneet rakennuttamisen ammattilaiset.

Kustannukset

Tilaisuus on maksuton IPT2-hankkeessa mukana olleille sovittuun osallistujamäärään saakka. Muille seminaarin hinta on 180 euroa (alv 0 %). RAKLIn jäsenille alennettu hinta on 70 euroa (alv 0 %).


12.9.2019
RAKLI ry
Helsinki, paikka varmistuu myöhemmin
YHTEISTYÖSSÄ